ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 2023

Το τριήμερο 5-6-7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην φιλόξενη πόλη της Λάρισας η γενική συνέλευση των συνδέσμων – μελών της ΟΔΚΕ και το σεμινάριο επιλογής Διαιτητών για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στην γενική συνέλευση έλαβαν μέρος με τους εκπροσώπους τους, 23 από τους 26 Συνδέσμους Διαιτητών από όλη την Ελλάδα.

 Ιδιαίτερη τιμή για όλους τους παραβρισκόμενους αποτέλεσε η παρουσία στην Γενική Συνέλευση της ΟΔΚΕ, του προέδρου της ΕΟΚ, Κου Λιόλιου Ευάγγελου, επισφραγίζοντας την αγαστή σχέση της ΕΟΚ με την ΟΔΚΕ και τους Διαιτητές.

 Ιδιαίτερη στιγμή βεβαίως ήταν όταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ παρέλαβε αναμνηστικό από τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ Κο Ελευθεριάδη Παντελή.

Μετά την γενική συνέλευση ακολούθησε το καλωσόρισμα των Διαιτητών που συμμετείχαν στο σεμινάριο επιλογής Διαιτητών για την Γ’ Εθνική κατηγορία. Και εκεί παραβρεθεί ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Κος Λιόλιος Ευάγγελος τονίζοντας την ζωτική σημασία ύπαρξης νέων διαιτητών στο χώρο και την στήριξη του στους νέους διαιτητές τους οποίους πρέπει να τους διακρίνει το ήθος, η εκπαίδευση αλλά και η όρεξη για το έργο που θα αποτελέσουν.

Το Σάββατο ο Σύνδεσμος ΚΔ Θεσσαλίας σε συνεργασία με την ΟΔΚΕ παρέθεσαν δεξίωση την οποία πλαισίωσαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των Συνδέσμων Διαιτητών, ο Κος Πιτσίλκας Νίκος υπεύθυνος Διαιτησίας της ΕΟΚ και βραβεύτηκαν για την υποστήριξη του σεμιναρίου οι,

-Κος Αγοραστός Κωνσταντίνος, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

-Κος Καλογιάννης Απόστολος, Δήμαρχος Λάρισας

-Κος Καλαμπάκας Κωνσταντίνος, Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Θεσσαλίας

-Κος Αδαμόπουλος Θανάσης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Λάρισας

-Ο Σύνδεσμος Διαιτητών ΚΔ Θεσσαλίας

Επίσης βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην Ελληνική Διαιτησία οι,

-Κος Νικολούλης Απόστολος, πρώην Διαιτητής Α Εθνικής και πρόεδρος του Συνδέσμου ΚΔ Θεσσαλίας

-Κος Μανασής Χρήστος, πρώην Διαιτητής Α Εθνικής και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου ΚΔ Θεσσαλίας

-Κος Καφές Ηλίας πρώην Πρόεδρος της ΟΔΚΕ

Η ΟΔΚΕ ευχαριστεί θερμά όλους τους φορείς και ειδικά τον Σύνδεσμο Διαιτητών ΚΔ Θεσσαλίας που συνέβαλε τα μέγιστα στην διεξαγωγή του Σεμιναρίου και τη Γενικής Συνέλευσης. Η φιλοξενία που απόλαβαν οι φιλοξενούμενοι ήταν τέτοια που κανείς δεν ένοιωσε μακριά από το σπίτι τους.