ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΔΚΕ -  Cisco Hellas/Logicom Distribution

Η Διοίκηση της Ο.Δ.Κ.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Cisco, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη ψηφιακών δικτύων, που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται και την Logicom, την κορυφαία εταιρεία διανομής προϊόντων πληροφορικής.

Η Cisco και η Logicom, θα είναι οι κεντρικοί χορηγοί κατά τη διάρκεια του ετήσιου σεμιναρίου διαιτησίας, που θα διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο στην Θεσσαλονίκη και παράλληλα, θα αποτελέσουν το βασικό «βραχίονα» στον τομέα της εκπαίδευσης. Μέσω του προγράμματος e-learning και κατ’ επέκταση της διαδικτυακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας, θα παρέχονται στους διαιτητές όλες οι πληροφορίες για την καλύτερη προετοιμασία τους στα νέα πρωταθλήματα. Ως εκ τούτου, η άντληση των θεμάτων, η εκμάθηση, η πρακτική εξάσκηση αλλά και η αξιολόγηση θα είναι συνεχής και αδιάλειπτη και μάλιστα, δίχως να απαιτείται η φυσική παρουσία των διαιτητών.

Η Διοίκηση της Ο.Δ.Κ.Ε. αντιλαμβανόμενη αφενός, την αξία της συνεχούς εκπαιδεύσεως, την ποιότητα αλλά κυρίως την αποτελεσματικότητα που πρέπει να υπάρχει σε κρίσιμες στιγμές για το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ και αφετέρου, το βάρος της μεγάλης ευθύνης με στόχο τη διατήρηση της αξιοπιστίας και της ομαλότητας στα ελληνικά πρωταθλήματα, πρωτοστατεί και πρωτοπορεί.

Η Ο.Δ.Κ.Ε. προχωρεί στην σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με τις εταιρίες Cisco και Logicom με αποκλειστικό στόχο τη δημιουργία νέων μορφών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα συνδυάζουν την πρακτική και θεωρητική γνώση. Προγράμματα που θα αποφέρουν εμπειρία και γνώση και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την αναβάθμιση της Ελληνικής Διαιτησίας. Μαζί με τους κορυφαίους χορηγούς μας θα εγκαινιάσουμε ένα νέο τρόπο εκπαίδευσης και αντίληψης για την εκπαίδευση και τη διδασκαλία.