ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΑΓΟΡΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος με την παρακάτω πρόσκληση γνωστοποιεί ότι προτίθεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση για την προμήθεια με σύμβαση 2  έως  4 ετών ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ και συγκεκριμένα :

-Μπλούζες Διαιτησίας  - Μπουφάν Διαιτησίας για τους αγώνες εθνικών κατηγοριών, οι οποίες εκτός του λογότυπο της ΟΔΚΕ και του εκάστοτε χορηγού φέρουν και το λογότυπο του εκάστοτε προμηθευτή αθλητικού εξοπλισμού.

-Αθλητικός εξοπλισμός μπλούζες τύπου πόλο , Τ-shirt,  Φόρμες, κτλ.

Όροι:
1. Ως κριτήριο για την αξιολόγηση των προσφορών ορίζετε η πλέον συμφέρουσα τιμή σε σχέση με την ποιότητα αλλά και ως προς τον σχεδιασμό των ρούχων.
3. Η προσφορά θα συμπεριλαμβάνει την τελική τιμή του προϊόντος (με ΦΠΑ) με τα τυπώματα, την ποιότητα του κάθε είδους και θα συνοδεύετε με το συγκεκριμένο είδος στην τελική του μορφή (χρώμα σχεδίαση)
4. Ο προμηθευτής θα είναι υπόχρεος από την ημέρα της κάθε παραγγελίας να εκτελεί την εκάστη παραγγελία εντός 15 ημερών .
5. Τα συγκεκριμένα είδη ιματισμού θα είναι σε αποκλειστική διάθεση και μόνο της ΟΔΚΕ
6. Η πληρωμή θα γίνεται εντός 5 ημερών από την παράδοση των προϊόντων.
Η κατάθεση της προσφοράς μαζί με τα δείγματα του συγκεκριμένου ιματισμού θα πρέπει να αποσταλούν ή να κατατεθούν στα γραφεία της ΟΔΚΕ Σικελίας 6 Κουκάκι Αθήνα, έως της 31 Μαΐου 2019.