8ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης

Τη Τετάρτη 12/12/18 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Πειραματικού Θεάτρου» του Δήμου Ηρακλείου, το 8ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης, που διοργάνωσε ο
Σύνδεσμος Διαιτητών Κρήτης σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΦΜΑΗ και την ΕΚΑΣΚ.
Το συγκεκριμένο σεμινάριο χαρακτηρίστηκε:
- Απ’ την αθρόα συμμετοχή πολλών παραγόντων του αθλήματος (παικτών, προπονητών, διαιτητών, κριτών και εκπροσώπων των σωματείων), η οποία έδωσε δυναμική στην εκδήλωση κι εύρος στα θέματα που αναπτύχθηκαν.
- Την άρτια εξοπλισμένη τεχνολογικά αίθουσα και τις παροχές υψηλών προδιαγραφών που παρείχε στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου.
- Τις άριστες γνώσεις και παραστατικότητα του εθνικού καθηγητή διαιτησίας κου Κώστα Κορομηλά ο
οποίος διατήρησε καθηλωμένο το ακροατήριο που συμμετείχε ενεργά, δίνοντας έμφαση στις καινούργιες τροποποιήσεις των κανονισμών.
- Την καθοριστική εισήγηση του κόουτς της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών κου Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος απέδειξε ότι εκτός από άριστος επαγγελματίας είναι και μια σημαντική προσωπικότητα για το μπάσκετ, με υψηλό επίπεδο γνώσεων στο αντικείμενο του και μεταδοτικότητα στα θέματα που παρουσίασε.
Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν η εκδήλωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, γεγονός το οποίο ικανοποιεί σε μέγιστο βαθμό όλους όσους εργάσθηκαν με επαγγελματική συνείδηση για να έρθει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τη σημαντική βοήθεια που προσέφεραν:
α) Το Δήμο Ηρακλείου και ειδικότερα τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού και Πρόεδρο της ΑΑΗ ΟΤΑ ΑΕ κο Κώστα Βαρδαβά για τη συμβολή του στην παραχώρηση της αίθουσας που φιλοξένησε τις εργασίες του σεμιναρίου.
β) Την ΕΚΑΣΚ και ειδικότερα τον πρόεδρο της κο Μπάμπη Μαρκάκη για την πολύτιμη βοήθεια του στην διοργάνωση του σεμιναρίου. Είναι πάντα συμπαραστάτης και αρωγός, σε όλες τις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας.
γ) Τους χορηγούς του σεμιναρίου, Γραφείο Γενικού Τουρισμού «Ferias Travel» και ειδικότερα την κα Στέλλα Βούρδουλα για την τεράστια συμβολή της στην υλοποίηση του σεμιναρίου και την εταιρία ΕΤΑΝΑΠ Νερό «SAMARIA», μεγάλο χορηγό του Συνδέσμου μας και ειδικότερο τον πρόεδρο της κο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Μανώλη Αποστολάκη για την πολύτιμη βοήθεια του. Είναι πολύ σημαντικό στην εποχή που διανύουμε να υπάρχουν άνθρωποι, που βοηθούν υλικά και όχι μόνο και να στηρίζουν με κάθε μέσο όλες τις προσπάθειές μας για την επιμόρφωση και την εξέλιξη του αθλητισμού.
δ) Όλα τα τοπικά μέσα που κάλυψαν την σημαντική εκδήλωση του συνδέσμου μας καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. που εργάσθηκαν με επαγγελματισμό για την διεκπεραίωση του συγκεκριμένου σεμιναρίου.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ