Εκδηλώσεις Συνδέσμων

Σύνδεσμος Διαιτητών Κρήτης σεμινάριο πρώτων βοηθειών (11.03.2015)

8kritis

Την Τετάρτη 4/3/15 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου μας, από εκπροσώπους του Σώματος Σαμαρειτών Ερυθρού Σταυρού, σεμινάριο πρώτων βοηθειών για όλους τους διαιτητές του Συνδέσμου μας, τους υποψήφιους της σχολής διαιτησίας, αλλά και για τα μέλη του Συνδέσμου κριτών.

Η εκπαίδευση περιελάμβανε , αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων που μπορεί να συμβούν σε αγωνιστικούς χώρους, επικεντρώνοντας κυρίως σε μυοσκελετικούς τραυματισμούς, απόφραξη αναπνευστικής οδού, διακοπή αναπνοής, κτυπήματα σπονδυλικής στήλης, αυχένα κ.α. Εκτός από τη θεωρητική ενημέρωση, πραγματοποιήθηκε και πρακτική εξάσκηση, με στόχο την εξοικείωση των εκπαιδευόμενων σε ρεαλιστικές καταστάσεις παροχής α' βοηθειών. Το όλο πρόγραμμα διήρκησε συνολικά τέσσερις περίπου ώρες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομένων.

Το ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας, αλλά και τις πολύτιμες γνώσεις που μετέφεραν στα μέλη μας.

kritisamarites1

kritisamarites2

kritisamarites3

 

         Χορηγοί         

 

 

 

 

 


 

               Βίντεο               

 

 Επιθετικό σφάλμα

 Νο-Call

Επιθετικό σφάλμα

Τριπλό σφύριγμα.Λάθος του Trail

 Περισσότερα..........

Κύλιση στην Αρχή