Εκδηλώσεις Συνδέσμων

Ενημέρωση σωματείων για τις αλλαγές στον κανονισμό καλαθοσφαίρισης (22.11.2010)

8kritis

Με αφορμή τις πρόσφατες αλλαγές των κανονισμών παιδιάς που ετέθησαν σε ισχύ από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Σύνδεσμός μας ανταποκρίθηκε άμεσα στις προσκλήσεις που του απεύθυναν οι ομάδες – σωματεία του νησιού προκειμένου να ενημερωθούν εκτενώς για τις μεταβολές αυτές.
Ειδικότερα, και για διάστημα πλέον των δυο μηνών, τόσο ο Πρόεδρος κ. Μαχαιριανάκης αλλά και άλλα αξιολογημένα μέλη του Συνδέσμου μετέβησαν είτε σε προπονήσεις είτε σε ανοικτές συγκεντρώσεις των ομάδων προκειμένου να επικοινωνήσουν αμεσότερα όλες τις αλλαγές και ερμηνείες των νέων κανονισμών. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα που διαπιστώθηκε πως κάποιο σωματείο δεν είχε εκδηλώσει ανάλογο ενδιαφέρον, ο Σύνδεσμος - με πρωτοβουλία του - επικοινώνησε με παράγοντες του αντίστοιχου σωματείου και φρόντισε προκειμένου να συντελεστεί αντίστοιχη ενημερωτική συνάντηση.

Η παραπάνω κίνηση (αλλά και πρωτοβουλία) σε συνδυασμό με το επερχόμενο 3ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας που προγραμματίζεται (εντός των προσεχών ημερών) απέσπασαν και συνεχίζουν να λαμβάνουν ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια τόσο για την υψηλή αγωνιστική ετοιμότητα & γνώση των μελών μας όσο και για τη διάθεση μετάδοσης της γνώσης των κανονισμών προς βελτίωση του επιπέδου όλων των εμπλεκομένων ατόμων – φορέων με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Ιδιαίτερα δε εκτιμήθηκε και σχολιάστηκε η αμεσότητα στην ανταπόκριση των αιτημάτων που μας απευθύνθηκαν, παρά την όποια χιλιομετρική απόσταση έπρεπε να καλυφθεί για όλη την Κρήτη, η επιμονή μας για ενημέρωση και σε τμήματα υποδομών (αθλητές, προπονητές) αλλά και η εκδήλωση του ανθρωπίνου και προσηνούς χαρακτήρα των διαιτητών μας που συνομίλησαν και έλυσαν απορίες (πέραν των άμεσα εμπλεκομένων) σε γονείς ή ακόμη και απλούς φιλάθλους που παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις.

 

         Χορηγοί         

 

 

 

 

 


 

               Βίντεο               

 

 Επιθετικό σφάλμα

 Νο-Call

Επιθετικό σφάλμα

Τριπλό σφύριγμα.Λάθος του Trail

 Περισσότερα..........

Κύλιση στην Αρχή