Εκδηλώσεις Συνδέσμων

Σύνδεσμος Διαιτητών Κρήτης 4ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας (7.12.2010)

8kritis

Λίγες ημέρες μέρες μετά το 4ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος μας, καταγράφουμε τα θετικά και αρνητικά στοιχεία που αποκομίσαμε απ’ την συγκεκριμένη εκδήλωση. Στα θετικά, σίγουρα συγκαταλέγεται η μεγάλη συμμετοχή πολλών παραγόντων του αθλήματος (κυρίως προπονητών και παικτών) η οποία έδωσε ένα διαφορετικό «τόνο» στο σεμινάριο, που προσέγγισε το φάσμα του αθλήματος απ’ όλες τις πλευρές. Μ’ αυτόν τον τρόπο συνδυάστηκε η επιμόρφωση και κατανόηση πολλών δύσκολων θεμάτων τα οποία αποτελούν «σημείο τριβής» ανάμεσα σε παίκτες, προπονητές και διαιτητές. Σ’ αυτό βέβαια συνέβαλαν καταλυτικά οι δύο εισηγητές κ.κ. Κ.Κορομηλάς (εθνικός καθηγητής διαιτησίας) και Γ.Μακράκης (προπονητής της ανδρικής μπάσκετ του Εργοτέλη, που αντικατέστησε τον κ. Ν.Ζαβλανό ο οποίος λόγω προσωπικού προβλήματος δεν ήταν εφικτό να μεταβεί στο Ηράκλειο) όπου με τις γνώσεις και την παραστατικότητα τους διατήρησαν καθηλωμένο το ακροατήριο.
Δεν θα μπορούσαμε ωστόσο να μην καυτηριάσουμε την απουσία αρκετών παραγόντων (κυρίως των Χανίων και του Λασιθίου) οι οποίοι έχασαν την ευκαιρία να αντλήσουν γνώσεις κι εμπειρία από κατηρτισμένους ανθρώπους του χώρου μας. Σε γενικές γραμμές όμως, το 4ο Παγκρήτιο Σεμινάριο άφησε άριστες εντυπώσεις κι έλαβε θετικές κριτικές απ’ όσους παρακολούθησαν τις εργασίες του.
Απ’ την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης εκδήλωσης και ιδιαίτερα:
α) το Δήμο Ηρακλείου και τον Αντιδήμαρχο κο Βαρδαβά Κωνσταντίνο για τις ενέργειες του στην παραχώρηση της εξαιρετικής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του πολυκέντρου νεολαίας και
β) την εταιρεία Γρηγόρης Κρητική ΑΕ (μέλος του ομίλου “Γρηγόρης Μικρογεύματα”) για το catering με τα εκπληκτικά εδέσματα που παρείχε στους συμμετέχοντες.
Δίνουμε υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε το θεσμό των Παγκρήτιων Σεμιναρίων, προσπαθώντας να γίνουμε ακόμα καλύτεροι τόσο στη θεωρεία, όσο και στην πράξη.

 

         Χορηγοί         

 

 

 

 

 


 

               Βίντεο               

 

 Επιθετικό σφάλμα

 Νο-Call

Επιθετικό σφάλμα

Τριπλό σφύριγμα.Λάθος του Trail

 Περισσότερα..........

Κύλιση στην Αρχή