Η εφηβική παρέα που έκανε όλη την Ελλάδα να ξεχάσει προβλήματα, να χαρεί, να συγκινηθεί και να κλάψει (03.08.2015)

2015efivoi xryso    Η ΟΔΚΕ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όσους πίστεψαν και αφοσιώθηκαν στο στόχο με επίπονη προσπάθεια, εργατικότητα, ανιδιοτέλεια και μεθοδικότητα, συμβάλλοντας  με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  Εφήβων U18 που έγινε στο Βόλο. 

Αυτή η υπέροχη εφηβική παρέα με τα μεγάλα ψυχικά αποθέματα, το πάθος, τη σκληρή μεθοδική δουλειά και την ομαδική προσπάθεια μας έκαναν υπερήφανους  συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση των επιτυχιών της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, κρατώντας ψηλά για ακόμα μία φορά τη σημαία μας.

Αυτή η υπέροχη εφηβική παρέα των υψηλών στόχων, έδειξε σε όλους μας ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο ακόμα και στις σημερινές πρωτοφανείς δυσμενείς συνθήκες για την πατρίδα μας. Αυτή η ομάδα με τις αντοχές της δημιούργησε νέες προσδοκίες, νέα όνειρα και νέες ελπίδες.

Αυτή η υπέροχη εφηβική παρέα γέμισε χαρά και περηφάνια τους φιλάθλους μας, τις οικογένειές τους που τους στηρίζουν με  θυσίες, το προπονητικό team και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Τέτοιες μοναδικές στιγμές αποδεικνύουν ότι ο αθλητισμός παραμένει η μοναδική διέξοδος της νεολαίας μας στα σημερινά της αδιέξοδα.

Σ΄ αυτή την υπέροχη εφηβική παρέα που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, ευχόμαστε να εμπνεύσει όλους τους νέους αθλητές μας , να συνεχίσει το δρόμο των μεγάλων διακρίσεων και κάθε προσωπική  επιτυχία στη ζωή τους.

 

         Χορηγοί         

 

 

 

 

 


 

               Βίντεο               

 

 Επιθετικό σφάλμα

 Νο-Call

Επιθετικό σφάλμα

Τριπλό σφύριγμα.Λάθος του Trail

 Περισσότερα..........

Κύλιση στην Αρχή