Πετυχημένη ακόμη μια χρονιά για τους διαιτητές μας (08-06-2012)

ODKELOGO

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 η ΟΔΚΕ επιθυμεί να συγχαρεί όλους τους διαιτητές της , διότι με την σωστή παρουσία τους στα γήπεδα συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων όλων των πρωταθλημάτων. Ιδιαίτερα στη τελική φάση με τις δυο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, οι διαιτητές μας, ορισμένοι εκ των οποίων συγκαταλέγονται στους κορυφαίους διαιτητές της Ευρώπης,  με την με την σωστή παρουσίας τους στα γήπεδα και την εμπειρία τους πέρασαν απαρατήρητοι απʼ τους αγώνες , αφήνοντας τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του παιχνιδιού να φανούν και αυτοί είναι οι αγωνιζόμενοι αθλητές.

          Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει για την συνεργασία τους την ΕΟΚ , τον ΕΣΑΚΕ , τις ομάδες, τους παίκτες και τους προπονητές και να τους ευχηθεί κάθε επιτυχία και στο μέλλον.

          Η ΟΔΚΕ παρατηρεί ότι σε όλες τις ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας στο γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο από φορείς, παράγοντες και δημοσιογράφους, σε καμία δεν έγινε αναφορά στην καταλυτική συνεισφορά της διαιτησίας στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Επικροτεί την προσχώρηση όλων στην πάγια θέση της ΟΔΚΕ περί μη αναφοράς στους διαιτητές και στο λειτούργημά τους και καλεί όλους όσους μετέχουν καθ' οιονδήποτε τρόπο στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης να τηρούν αυτή τη στάση και στο μέλλον και ανεξάρτητα από αγωνιστικά αποτελέσματα και επιδόσεις.   

         Χορηγοί         

 

 

 

 

 


 

               Βίντεο               

 

 Επιθετικό σφάλμα

 Νο-Call

Επιθετικό σφάλμα

Τριπλό σφύριγμα.Λάθος του Trail

 Περισσότερα..........

Κύλιση στην Αρχή