Απόλυτη δικαίωση για την ΟΔΚΕ (16.5.2012)

souloukou linaΈπεσε η αυλαία στην επί τριετίας αντιδικία της ΟΔΚΕ με τους κ.κ. Κουκουλεκίδη και Βορεάδη, με την ΟΔΚΕ να κρατά και πάλι το «ροζ φύλλο αγώνα».   

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών με τις υπ’ αριθμ. 56 και 57/2012 αποφάσεις του και αποδεχόμενο πλήρως τις θέσεις και τους ισχυρισμούς της νομικής συμβούλου της ΟΔΚΕ, κας Λίνας Σουλούκου δέχτηκε πανηγυρικά ότι όχι μόνο υπάρχει το όριο ηλικίας των 50 ετών, αλλά και ότι το όριο αυτό είναι συνταγματικό και απόλυτα θεμιτό.

Μάλιστα, η κα Σουλούκου λόγω της επιστημονικής της εξειδίκευσης στο αθλητικό δίκαιο κατάφερε να πείσει το ΑΣΕΑΔ ότι η θέσπιση του ηλικιακού ορίου για τους εν ενεργεία διαιτητές επιβάλλεται για λόγους που αποσκοπούν στην αποτελεσματική ανάπτυξη και την προοπτική του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης µε την είσοδο και εξέλιξη νέων διαιτητών.

Η ΟΔΚΕ,  που εκπροσώπησε θεσμικά το μπάσκετ στην εν λόγω υπόθεση, πλην όμως σε πλήρη στοίχιση με όλα τα όργανα της καλαθοσφαίρισης, κατάφερε μέσα από αυτή την νίκη «στα έδρανα» του ΑΣΕΑΔ, να επαναφέρει την αρμονία και την ομοψυχία στις τάξεις των Ελλήνων διαιτητών για ένα θέμα που μέχρι πρότινος την δίχαζε. 


 

         Χορηγοί         

 

 

 

 

 


 

               Βίντεο               

 

 Επιθετικό σφάλμα

 Νο-Call

Επιθετικό σφάλμα

Τριπλό σφύριγμα.Λάθος του Trail

 Περισσότερα..........

Κύλιση στην Αρχή