Σύνθεση νέου Δ.Σ. της ΟΔΚΕ (14.9.2008)

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της ΟΔΚΕ , που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της ΟΔΚΕ οι οποίες πραγματοποιήθηκαντην 7η Σεπτεμβρίουστην Πάτρα και συγκροτήθηκε σε σώμα την 13η Σεπτεμβρίουστη Λάρισα , είναι η παρακάτω:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΚΑΦΦΕΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΤΣΑΓΚΑΜΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ : ΠΟΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ :ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΕΛΟΣ : ΜΑΚΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Μετά την συγκρότησή του σε σώμα , στην 1η συνεδρίασή του το νέο Δ.Σ. της ΟΔΚΕ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις :

1)Να ορίσει ως ειδικό συνεργάτη του τον συνάδελφο κ. Ιωάννου Νικόλαο.

2) Οι διεθνείς διαιτητές Νίκος Ζαβλανός, Στέλιος Κουκουλεκίδης και Νίκος Πιτσίλκας να συμμετάσχουν στις εργασίες του 26ου Ετήσιου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Διαιτησίας για αξιολογημένους διαιτητές Εθνικών κατηγοριών στην Ερέτρια.
Το Δ.Σ. αποφάσισε, εναρμονιζόμενο με τον κανονισμό διαιτησίας της ΕΟΚ και την απόφαση της FIBAEUROPE για τους παραπάνω διαιτητές να διαιτητεύσουν ακόμη μία αγωνιστική περίοδοπαρότι έχουν υπερβεί το όριο ηλικίας αποχώρησης των διαιτητών (παραμένει και πάλι το 50ο έτος) από την ενεργό δράση στη FIBA, λόγω της συμμετοχής τους σε τελικούς μεγάλων διοργανώσεων.
Στο Ελληνικό πρωτάθλημα το όριο ηλικίας παραμένει το 50ό έτος και κάθε αίτημα παρόμοιων διαιτητών θα εξετάζεται ξεχωριστά κάθε φορά.

3) Να ξανασυζητήσει με την ΕΟΚ το θέμα της αναπροσαρμογής των αποζημιώσεων, οδοιπορικών και ημεραργιών των διαιτητών καθώς και την συμμετοχή τριών διαιτητών στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

 

         Χορηγοί         

 

 

 

 

 


 

               Βίντεο               

 

 Επιθετικό σφάλμα

 Νο-Call

Επιθετικό σφάλμα

Τριπλό σφύριγμα.Λάθος του Trail

 Περισσότερα..........

Κύλιση στην Αρχή