Η εκδήλωση για τα 30 χρόνια της ΟΔΚΕ (15.12.2009)

 

ODKELOGO
Με επιτυχία , μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα , πραγματοποιήθηκε στον «ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ» η εκδήλωση για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση της ΟΔΚΕ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΟΚκ. Ανδρέας Μιαούλης, ο τ. Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού κ. Σταύρος Δουβής, τα μέλη της ΚΕΔ κ.κ Σ.Συμεωνίδης, Κ.Κορομηλάς, Μ.Δούκας, Α.Παπαδόπουλος καθώς και Πρόεδροι , Γεν. Γραμματείς και εκπρόσωποι του χώρου της καλαθοσφαίρισης αλλά και άλλων αθλημάτων.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΟΔΚΕ κ. Κων/νος Δήμου και τα παρευρισκόμενα παλαιά μέλη των Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κ.κ. Πέτρος Πολυκράτης(ο αρχαιότερος εν ζωή διαιτητής της χώρας),Σταύρος Δουβής, Μάρκος Αλιφραγκής, Βασίλης Γάλλιας, Γιάννης Μαύρος, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Μιχάλης Δούκας και Ανδρέας Νιγιάννης.
Επίσης απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες και σε αρκετούς παλαιούς διαιτητές.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα περισσότερα Προεδρεία και εκπρόσωποι των Συνδέσμων - Μελών της ΟΔΚΕ καθώς και πολλοί διαιτητές εν ενεργεία και μη.


Το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ ευχαριστεί για την φωτογράφιση της εκδήλωσης
τον π. Πρόεδρο του Συνδέσμου Κιλκίς κ. Παναγιώτη Δεπούδη.
 

         Χορηγοί         

 

 

 

 

 


 

               Βίντεο               

 

 Επιθετικό σφάλμα

 Νο-Call

Επιθετικό σφάλμα

Τριπλό σφύριγμα.Λάθος του Trail

 Περισσότερα..........

Κύλιση στην Αρχή