ΛΑΜΠΗ θα μας λήψεις αλλά η θέληση σου θα δίνει μορφή στο μέλλον μας. (27.7.2010)

grammatoglouΈφυγε από κοντά μας ο Λάμπης Γραμματόγλου σε ηλικία μόλις 32 ετών βυθίζοντας σε πένθος ολόκληρη την Ελληνική Διαιτησία. Το μοιραίο συνέβη σε ατύχημα στην Αριζόνα της Αμερικής όπου βρισκόταν σε σεμινάριο κωφών καλαθοσφαίρισης.
Η καταγωγή του ήταν από την Θεσσαλονίκη αλλά το πρόβλημα ακοής που αντιμετώπιζε οδήγησε τους γονείς του στην απόφαση να μετακομίσουν στην Αθήνα κοντά στους καλυτέρους γιατρούς και σε εξειδικευμένα για την περίπτωση του σχολεία.

Σε ηλικία 11 ετών πρωτόπαιξε μπάσκετ στη ομάδα του σχολείου του και αμέσως αναπτύχθηκε μια μεγάλη αγάπη για την πορτοκαλί μπάλα. Αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες καλαθοσφαίρισης έως το 2002 όπου και εγκατέλειψε ως καλαθοσφαιριστής. Σαν διαιτητής αποφοίτησε από την σχολή διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας το 2002 και αξιολογήθηκε στις Εθνικές κατηγορίες σαν διαιτητής Γ’ Εθνικής το 2007. Τον Μάρτιο του 2007 η Ελληνική Ομοσπονδία Κωφών τον πρότεινε και πήγε στην Σουηδία όπου έγινε Διεθνής Διαιτητής.

Είχε διαιτητεύσει σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωφών και σε πολλά διεθνή τουρνουά. Είχε τιμηθεί πολλές φορές από πολλούς Δήμους αλλά και φορείς του Αθλητισμού για την αξιέπαινη πορεία που είχε τα τελευταία χρόνια στον χώρο της διαιτησίας. Για την μεγάλη του αγάπη την διαιτησία βρέθηκε και στην Αμερική σε σεμινάριο κωφών όπου αυτό έμελε να είναι το τελευταίο αντίο.

Το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ και ολόκληρη η οικογένεια της Ελληνικής Διαιτησίας της Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν την οδύνη τους και τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του.

“ΛΑΜΠΗ η καλή σου η καρδιά θα είναι για όλους εμάς η πιο υψηλότοκη κατάθεση στην τράπεζα της ζωής.” Καλό ταξίδι.........

 

         Χορηγοί         

 

 

 

 

 


 

               Βίντεο               

 

 Επιθετικό σφάλμα

 Νο-Call

Επιθετικό σφάλμα

Τριπλό σφύριγμα.Λάθος του Trail

 Περισσότερα..........

Κύλιση στην Αρχή