Διάλογος σε υψηλούς τόνους μεταξύ διαιτητών και όχι πυγμάχων όπως πολλοί θα ήθελαν......(10.12.2010)

Σχετικά με τα όσα αναληθή αναγράφονται στον Τύπο , αναφορικά με επεισόδιο στα αποδυτήρια μεταξύ διαιτητών του αγώνα ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ , η ΟΔΚΕ δεν έχει να πει τίποτα παρά να δώσει στην δημοσιότητα την επιστολή των δύο διαιτητών της για να λάμψει η αλήθεια σχετικά με ένα ατυχές περιστατικό που επιβεβαιώνει και ο τρίτος διαιτητής του αγώνα κ. Ταβουλαρέας Κυριάκος.

Προς: ΟΔΚΕ
Αγαπητοί Κύριοι,

Με αφορμή ένα Ατυχές περιστατικό που συνέβη μεταξύ μας αλλά και πλήθος ανυπόστατων δημοσιευμάτων που το ακολούθησαν, στον Γραπτό και Ηλεκτρονικό Τύπο, θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής:
Το Σάββατο 4-12-2010 και μετά το τέλος του Αγώνα ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ και ενώ βρισκόμαστε στα Αποδυτήρια μας , ο Κος ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑΣ και εμείς (και μόνο Εμείς) ξεκίνησε ένας διάλογος μεταξύ μας για την σωστή ή όχι εφαρμογή του Πειθαρχικού Ελέγχου στους Αθλητές και Προπονητές που συμμετείχαν στον Αγώνα αλλά και για τις τοποθετήσεις μας και τα σφυρίγματα μας με βάση την Μηχανική Διαιτησίας.
Η αλήθεια είναι ότι ο διάλογος αυτός ξέφυγε από τα πλαίσια που πρέπει να διεξάγεται διάλογος μεταξύ Διαιτητών αλλά και Φίλων.
Αποτέλεσμα ήταν να ανέβουν οι τόνοι και να ακούγεται το τι λέγαμε και εκτός των Αποδυτηρίων μας, από ότι καταλάβαμε αργότερα, κάτι το οποίο ΔΕΝ μας τιμά και ήδη το έχουμε μετανιώσει.
Με την παρέμβαση του Κου ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑ που είναι και ο Μόνος που ήταν παρών τα πνεύματα ηρέμησαν και δεν υπήρξε κάτι άλλο παρά το ότι αργότερα καταλάβαμε ότι Πολλοί θα ήθελαν να υπάρξει…..
Με έκπληξη διαβάσαμε Δημοσιεύματα για Μποξέρ, για δυσαρέσκεια του ενός για τα σφυρίγματα του άλλου που εκφραζόταν κατά την διάρκεια του Αγώνα προς τα μέλη της Γραμματείας , ακούσαμε για σημάδια στα πρόσωπα μας και άλλα.
Φυσικά στον γύρω χώρο από τα Αποδυτήρια των Διαιτητών στο Γήπεδο της Γλυφάδας υπάρχουν μόνο τα Αποδυτήρια των Κριτών, του Κομισάριου και τα Αποδυτήρια της Γηπεδούχου Ομάδας.
ΚΑΝΕΙΣ πάντως από τους παραπάνω ΔΕΝ ήταν παρών για να ΔΕΙ οτιδήποτε, ΚΑΙ αν υποστηρίξει ότι είδε, ΨΕΥΔΕΤΑΙ.
Όλα αυτά κινούνται στην σφαίρα της φαντασίας, προκαλούμε δε οποιονδήποτε να τα υποστηρίξει Επώνυμα και όχι Ανώνυμα ώστε να έχει και την ευθύνη των λόγων του, χαρακτηρίζουν δε το επίπεδο αυτών που τα διέδωσαν.
Τονίζουμε ότι είναι προτιμότερο τις όποιες διαφωνίες ή παράπονα από τον Συνάδελφο σου να τις εκφράζεις κατά πρόσωπο παρά να περιμένεις να γυρίσει την πλάτη για να τον μαχαιρώσεις .
Όχι βέβαια με τον τρόπο και την ένταση που το κάναμε Εμείς.
Θέλουμε να ζητήσουμε ειλικρινά ΣΥΓΝΩΜΗ από Εσάς και Όλους τους Συναδέλφους μας για τον θόρυβο που δημιουργήσαμε και να σας γνωστοποιήσουμε ότι οι μεταξύ μας σχέσεις ήταν, είναι και θα είναι Άριστες.

Με εκτίμηση

Σπύρος Γκόντας Ηλίας Κορομηλάς

 

         Χορηγοί         

 

 

 

 

 


 

               Βίντεο               

 

 Επιθετικό σφάλμα

 Νο-Call

Επιθετικό σφάλμα

Τριπλό σφύριγμα.Λάθος του Trail

 Περισσότερα..........

Κύλιση στην Αρχή